Bloem Health Products B.V.
Bloem Health Products B.V.

Your shopping
0 items
€ 0,00

Shopping Basket

Indications menu

Maatschappelijk

Bloem Health Products is meer dan alleen een producent van voedingssupplementen.
Graag tonen wij ook onze maatschappelijke betrokkenheid. Dit doen we al enkele jaren voor Stichting Opkikker, De Hond Kan De Was Doen en sinds 2017 voor De Voedselbank.

Stichting De Hond Kan De Was Doen

Stichting De Hond Kan De Was Doen steunt de teamtraining voor mens en hulphond. Gediplomeerde en ervaren instructeurs leren mensen, zowel volwassenen als kinderen, met een lichamelijke beperking hoe zij zelf hun eigen hond kunnen opleiden tot hulphond. Een fantastisch en intensief traject, waarin mens en hond optimaal leren samenwerken. Doel: het vergroten van de zelfstandigheid, zowel thuis als buitenshuis. Voor meer informatie of giften, verwijzen wij u naar de website: www.dehondkandewasdoen.nl.

Stichting Opkikker

Stichting Opkikker zet gezinnen met een langdurig ziek kind in het zonnetje tijdens de Opkikkerdagen. Deze geweldige leuke dagen zorgen voor afleiding en brengen veel vrolijkheid. Stichting Opkikker zet zich daar wel 2000 keer per jaar voor in! Voor meer informatie of giften, verwijzen wij u naar de website: www.opkikker.nl.

Voedselbanken Nederland

De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten, want in Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. Om de cliënten van de voedselbank te voorzien, werkt de voedselbank samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Met als motto: "Oog voor voedsel, hart voor mensen". Voor meer informatie of giften, verwijzen wij u naar de website: www.voedselbankennederland.nl.

We accept

iDeal PayPal MisterCash Visa MasterCard

Mollie, onze betrouwbare Betaalprovider
Op veiligheid gecheckt door Forus Secure

Follow us